• További kérdés - Wegener

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Köszönöm válaszát. Igazság szerint akár le is írhatnám részletesen a leleteimet, de jobbnak látom megkérdezni, hogy van -e lehetőség egy mielőbbi személyes konzultációra. Igen nagy segítséget jelentene, ha tudna fogadni. Válaszát előre is nagyon köszönöm! Üdvözlettel, V. Vivien

        Dr. Szántó Antónia válasza a wegener témában

        Kedves Éva Vivien, az édesanyjának már elmondtam telefonon mindent, tudom, hogy már időpontot is kértek a rendelésemre, a többit majd ott tisztázzuk. Minden leletet hozzon magával.


        Dr. Szántó Antónia
        belgyógyász-immunológus

        Dr. Szántó Antónia

        Kérdés: 2010. augusztus 30., 20:50; Megválaszolva: 2010. szeptember 10., 10:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: