• Symbicort melletti sárgás köpet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! A napokban voltam tüdőgyógyászaton ahol megállapították hogy allergiás rhinitis és asthma k.m.n. van. A tüdő szív lelet negatív. Légzésfunkció: enyhe obstr. légzés funkciós zavar Ausc. spasticus. Eddig éjjel és reggel köhögtem és átlátszó köpetem volt de mióta Symbicort használom azóta éjjel nem, de nappal sokat és hurutosan köhögöm és nagyon sok váladék jön fel aminek néha már a szine is meg változik néha sárgás a váladék . Kérdésem a következő: Jó-e ha igy tisztulnak a hörgök? vagy fenn állhat még bakteriális fertőzés ámbár lázam nincs? De 43 éves vagyok kimutatta -e volna a vizsgálatok ha Copd lennék? Tisztelettel: Kovács Gáborné

        WEBBeteg szakértő válasza a asztma témában

        Kedves Asszonyom! Az asztmás köpet nem sárgás, inkább tiszta, tapadós-nyúlós. A köhögés is megkülönböztethető a hurutos köhögéstől. Javasolt háziorvosa felkeresése, valamilyen fertőzés állhat a panasza hátterében. Jobb ilyenkor mielőbb kezelni a problémát, mert az asztmát súlyosbíthatja.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. szeptember 25., 09:47; Megválaszolva: 2010. szeptember 27., 11:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: