Diétás halsaláta
Hozzávalók:
- 1 személyre: 5 dkg makréla (konzerv)
- 2 szál újhagyma
- 1 alma
- 1 pici sárgarépa
- só
- 1/2 pohár kefír
- petrezselyem
- mustár
Elkészítés:
A makrélát csöpögtessük le és szedjük kisebb darabokra. Az almát, a sárgarépát és a hagymát vágjuk kisebb darabokra. A mustárból és a kefírből készítsünk öntetet, kevés sóval ízesítve. A hozzávalókat keverjük össze, locsoljuk meg az öntettel, majd szórjuk meg finomra vágott petrezselyemzölddel
Hasonló receptek
Cukkinis saláta gombával
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Májproblémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sopszka saláta
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Joghurtos spenótsaláta
Saláta, Könnyű
Vashiány, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes