Sopszka saláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 kígyóuborka
  • 1 fej lilahagyma
  • 4 szem paradicsom
  • 10-15 szem magozott fekete olajbogyó
  • 15 dkg feta sajt
  • olívaolaj
  • citromlé
  • oregánó

Elkészítés:

Az uborkát és a lilahagymát vékonyra szeleteljük. Egy tálba rakjuk, megsózzuk, összekeverjük, állni hagyjuk. Közben a paradicsomot cikkekre vágjuk, az olajbogyót feldaraboljuk, a Feta sajtot kis kockákra vágjuk. Kevés olívaolajhoz sót, oregánót és ízlés szerinti citromlevet keverünk. Mindent összekeverve kevés ideig hűtőbe állítjuk a salátát.

Hasonló receptek

Virslisaláta

Saláta, Könnyű

Crohn, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Kukoricás rizssaláta

Saláta, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Feta -tonhal saláta

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: