• Vizeletcsepegés vizelés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Jó ideje szenvedek egy eléggé zavaró állapottal, melynek során vizelés után vizeletcsepegésem van. Vizelés után megvárom amíg lecsepeg, megtörlöm, de amikor testhelyzetet váltok, vagy csak visszateszem a nadrágomba, pár csepp így is kicsúszik, amely azért zavaró leginkább, mert kellemetlen, szúrós szagú lesz rövid időn belül, ha nem tudom megtörölni, vagy műszálas anyaggal érintkezik. Régebbi betegségeimet leírtam az ahhoz tartozó szövegmezőbe, nem tudom, hogy azoknak van-e köze ehhez az állapothoz. Azt olvastam ezzel kapcsolatban, hogy a vizeletcsepegés nem kóros eredetű, de engem ez rendkívül zavar, pláne, hogy nem tudom megakadályozni, mivel akkor fordul elő, ha testhelyzetet váltok vizelés után, amelyet nem tudok piszoár előtt kivitelezni. Mit lehet ez ellen tenni? A kellemetlen szúrós szaggal mit lehet kezdeni? Mindenkinek ilyen szúrós szagú lesz a vizelete, ha egy ideig áll, vagy például műszálas ruhán szárad meg? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a vizelet témában

        A jelenséget általában a húgycsőben maradt vizelet kiürülése okozza, ez a vizelés "türelmes" befejezésével általában megelőzhető. A szúrós szagot a vizeletben lévő nitrogén tartalmú vegyületek okozzák.


        Kérdés: 2017. szeptember 17., 03:33; Megválaszolva: 2017. szeptember 21., 15:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr Segítségét szeretném kérni a következő problémám van: Az ejakuláció az akaratom ellenére történik, ha szeretkezésre kerül a sor, nem tudom irányítani , és az előváladék is nagyon hamar jön (pár csók után, de...
        Tisztelt Doktornő/Úr! A péniszemen a makk alatt ahol "rögzül " a fityma a makkhoz hátul ahogy hátrahúzom a fitymát látok kettő pattanás szerű fehér pöttyöt illetve szúró fájdalom is jelentkezik érintésre. Közösülésnél akkor fáj...