• Coaxil gyógyszer kiválthat pánikrohamot?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/nő! Azt szeretném tudni, hogy a Coaxil gyógyszernek kiválthat-e pánikrohamot? Generalizált szorongásra kaptam, napi 3*1, kb. 3 hónapja. Most 2*1 szedek, mert nagyon sokszor rám jön a pánikroham. Kaptam még Eleniumot, ha rám jön a pánik. A tegnapi nap folyamán 2-t Eleniumot szedtem be, mert nagyon rosszul voltam.Izzadt a kezem, szédültem, de nem az igazi szédülés volt, folyton az járt a fejemben, hogy megörülök. Mit tanácsol, mit csináljak? Nagyon sokat sírok, mert félek, hogy tényleg megörülök. Köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a Mellékhatás, hangulatjavító témában

        Kedves Kérdező! A Coaxil konkrét pánikrohamot nem, de szédülést, nehézlégzést, szívdobogásérzést, remegés és izzadást okozhat. Annyit kellene tennie, hogy visszamegy a pszichiáteréhez, elmondja neki a panaszait, és lecserélik a gyógyszert valami másra.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. november 13., 10:31; Megválaszolva: 2011. november 14., 14:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: