• MÁR TÖBB HETE MINDENNAP FÁJ A SZÍVEM!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő! 16 éves vagyok és már félek a szívbetegségtől, segítsen kérem! Már elég régóta mindennap fáj a szívem többször is és percekig eltart. Emellett azt is észre vettem hogy hiába helyben ülök a szívem olyan erősen ver hogy még a póló is kicsit megugrik a mellkasomon. Emiatt nagyon félek hogy valamilyen szívbetegségem van, remélem meg tud nyugtatni! Ez év elején diagnosztizáltak nálam epilepsziát amire gyógyszert is szedek. Az epilepszia megjelenése óta a karom is szokott néha görcsölni , igazából azt sem tudom hogy mi is okozhatja. A gyógyszer amit szedek NEUROTOP. Túlsúlyos vagyok és nagyon ritkán baráti társaságban dohányzom, valamint agyvérzéssel születtem. A segítő válaszát előre is köszönöm. Üdv Nyíregyházáról!

        Dr. Molnár Dóra válasza a fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Bizonyára nagy stresszt jelent Ön számára az újonnan diagnosztizált epilepszia. Emiatt szorong. A panaszai miatt javasolt egy kardiológiai vizsgálat valóban (fizikális vizsgálat, EKG, szív ultrahang, 24 órás EKG monitorozás), ezzel tisztázható, hogy van-e teendő. Javaslom, hogy pszichológus segítségét is vegye igénybe, erre az iskolában is van mód. (Ingyenes) A pszichológus segíthet megtanulni együtt élni az egészségügyi problémáival. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2017. augusztus 19., 21:18; Megválaszolva: 2017. augusztus 23., 11:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: