• Pornófüggőség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr Normális párkapcsolatban élek egy 46 éves férfival. Kedvesem állandó pornó nézése miatt azonban aggódom. Az interneten napi szinten felmegy a külonboző ilyen jellegű oldalakra. Észrevettem, hogy néha maszturbál is, de a nézelődés kozben mindig simogatja magát. A szexuális életünkkel nincs probléma, ezért nem értem ezt a dolgot. Próbáltam már erről beszélni vele, de úgy érzem, hogy ez hozzátartozik a mindennapjaihoz és az ő véleménye szerint ez teljesen normális dolog, Nincs benne semmi külonos, vagy elitélendo. Elmondása szerint már évtizedek óta néz ilyen filmeket és ezt egy pillanatig sem titkolta. Nem tudom, hogyan kezeljem ezt a helyzetet. Néha egyáltalán nem zavar, de néha meg tudnék orűlni a gondolattól, hogy ilyeneket néz. Mit tegyek? A választ előre is nagyon koszono

        Dr. Varga Tamás válasza a szexfüggőség témában

        Tisztelt Kérdező! Vannak dolgok, amikhez vonzódunk, akár szenvedélyesen is és nem nevezhetők zavarnak, betegségnek. Amennyiben ez a hétköznapi létet nem befolyásolja intenzíven, negatívan nincs vele probléma. Amennyire érzékelem különösebb problémát nem okoz életükben, csak Önt zavarja. Úgy érzem szereti párját, próbáljon vele erről beszélni ill. "megbékélni" párja Ön számára furcsa "örömeivel".


        Dr. Varga Tamás
        pszichiáter

        Dr. Varga Tamás

        Kérdés: 2011. március 14., 23:00; Megválaszolva: 2011. március 17., 08:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: