• Kúszóhályog eltávolítása,de hogyan?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Diagnosztizalt kuszohalyogom van kb.2-3 eve.Nem nagy teruletet lepett el,viszont most mar nagyon voros,faj a szemem,mivel a kotohartya szinte mindig gyulladt allapotban van.Raszantam magam az eltavolitasra,viszont kerem irjak le hogyan fog ez tortenni?Kapok majd injekciot,erzestelenitot?Mindket szememen van halyog.Es megkell-e mondanom az illeto orvosomnak hogy metoprolol succinatot szedek 47,4 mg napi adagban.es trimetazidini dihydrochloridum(Preductal MR35) napi 2x adagot.(tparoxistikus tahicardia a diagnozis amire szedem ezeket,aprilis ota,ez ev)Ez befolyasol-e valamit a kuszohalyog eltavolitassal kapcsolatban?

        Dr. Papp Júlia válasza a kúszóhályog témában

        Tisztelt kerdezo! A mutet helyi erzestelenitesben, szemcsepp hasznalata mellett szoktuk vegezni. Altalaban csak az egyik szemen vegzik el egy lepesben, kotessel engedik otthonaba a pacienst. A szedett gyogyszerekrol feltetlenul tajekoztatni kell az orvost, de a leiras szerint nem jelent kontraidikaciot a gyogyszer szedese.


        Dr. Papp Júlia
        szemész

        Dr. Papp Júlia

        Kérdés: 2011. szeptember 07., 10:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 20:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: