• Agygörcs, önkívületi állpot

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot kivanok! Mar jelenkeztem kerdessel, edesapammal kapcsolatosan. Agygorsei voltak, majcirozisos beteg is, de neha onkivultei allapotba kerul. Konzultaltunk a neurologusunkkal es elvittuk agyi TC re, az eredmenyei jok, nincs tumora, de az agy nem jut eleg verhez. A kerdesem az lenne, hogy mi hozzatartozok, illetve edesanyam, aki mindig mellette van, hogyan sgithetunk rajta, illetve hogyan viselkedjunk, amikor magan kivul van. Attol tartunk, hgy kart okozhat maganak, mar tobbszor is leesett es megserult. Nem tudjuk mar mit tegyunk, ketsegbe vagyunk esve, hiszen szenvedese borzalmas latvany. valaszunkiat elore is koszonom, tisztelettel: bevakata

        WEBBeteg szakértő válasza a tudatvesztés témában

        Kedves Kérdező! Javaslom, hogy ha még nem volt érdemes lenne egy EEG vizsgálatot is készíttetni, hogy nem epilepsziás rohamok e ezek a zavart periódusok. Ha nem, akkor pszichiátriai vizsgálatot javasolnék, ahol tudnának ezekre a zavart időszakokra gyógyszert javasolni.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. szeptember 11., 22:37; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 21:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő!Nagymamám miatt kerestem meg Önt.30 éve műtötték syringomyelia miatt,annak az egyetemnek a klinikáján, ahol Doktornő is tanult.Emellett szívelégtelensége is...
        Férjem könnyebb végkifejletű agyvérzést kapott mult év szeptemberében.(tehát nehezebb látványos károsodás nincs) Mivel szivritmuszavara volt az orvosok feltételezése szerint az játszhatott közre 2 vérrög keletkezésében. Azóta...