• Káros álmodozás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! A problémám a következő: viszonylag nehéz gyerekkorom volt és talán ezért kb 10 éve álmodozással töltöm az egész életem, elképzelem, hogy sok barátom van, sikeres, gazdag vagyok stb., miközben rosszul teljesítek a főiskolán, és nagyon magányos vagyok. Az egész napomat ezzel töltöm, és ez már nagyon zavaróvá vált a számomra, nem tudom, hogy mit csináljak, hogy tudnám ezt a káros szenvedélyemet megszüntetni. Sajnos a környezetemben nem találtam megfelelő szakembert, aki segíteni tudna, nem is tudom, hogy hova fordulhatnék. Segítségét előre is köszönöm.

        Dr. Veress Dóra válasza a ábrándozás témában

        Kedves Kérdező! Megoldást az jelenthetne a problémájára, ha szépen lassan az életben is elkezdené megvalósítani mindazt, amiről ábrándozik. Alakítson ki kapcsolatokat, ismerkedjen, menjen el szórakozni, stb. Ha kielégülnek ezek a vágyai, akkor már nem lesz szüksége az ábrándokra. Amennyiben külső segítségre lenne szüksége, akkor keressen fel egy pszichológust. A megfelelő szakebmber megtalálásában tud segíteni a háziorvos, illetve a helyi pszichiátriai ambulancia szakembere.


        Kérdés: 2011. október 15., 21:26; Megválaszolva: 2011. október 18., 15:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tiszteletem! Egy nagyon rég óta nyomasztó problémával fordultam önhöz . 10 éves voltam mikor egy nagyon nagy probléma történt a családomban . A kisbaba öcsémnek akit már rég óta vártam megigértem ,hogy én leszek a legjobb testvér a...
        Stimuloton szedése mellett alkalmazható-e clenbuterol hatóanyagú készítmény, stanazolol hatóanyagú készítmény illetve anabolikus szteroid? (tesztoszteron) Szedhető-e mellette egyéb zsírégető készítmény?
        Szép napot. Elég rázós gyerekkorom volt, nemi erőszak áldozata voltam, gyermekotthonban töltöttem 3 évet, nem találtam/találom a helyem sehol. Szüleim lemondtak rólam, lázadó gyerek voltam. Többször voltam pszichiátrián, volt egy 2eres...