• Altató alkalmazása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Több éve altatóval tudok csak elaludni. Káros-e és hogyan lehetne leszokni a használatáról? Már mézes tejtől, a teakeverékek főzéséig mindent kipróbáltam.

        Dr. Veress Dóra válasza a altató témában

        Kedves Kérdező! Nagyon lassan, türelmesen le lehet szokni az altatókról, de az Ön korában már felmerül a kérdés, hogy érdemes-e? Ne vegye sértésnek, de ha a gyógyszerrel jól tud aludni, kipiheni magát reggelre, akkor nem biztos, hogy érdemes kockáztatni. Ha mégis úgy érzi, hogy szeretne megszabadulni az altatóktól, akkor beszéljen a keezlőorvosával, hogyan tehetné ezt meg!


        Kérdés: 2011. augusztus 31., 22:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 02:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: