• Nehézlégzés ,hátfájás mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! 20 éves fiatal férfi vagyok , és nehézlégzésem van egy éve de csak nappal! Borderline személyiségzavarom van és pánikbeteg voltam! Tüdő eöntgen negatív, ráhallgatás semmi , légzéafunkció 102% de úgy érzem mintha nagy izom munka kellene a belégzéshez és nem is sikerülne annyi , ilyenkor görcsöl a hátam továbba fura a közérzetem ! Phszichológus szerint a derealizáció a mentális próblémából adódóan ! Önnek esetleg valami tanácsa! Gyógyszerek 4x0,5 xanax 1x10mg escitil

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a légzés témában

        Tisztelt Kérdező, a nehézlégzés hátterében sokszor állnak lelki okok. A pánikbetegség része is lehet. Azt tanácsolnám, hogy sajátítson el relaxációs módszert / pl. autogén tréning, vagy kifejezetten a légzésre irányuló gyakorlatsorok/. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. március 17., 10:58; Megválaszolva: 2017. március 20., 10:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: