• Prosztatamasszázs kellemetlen tünete

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő! Sajnos kipróbáltam a prosztatamasszázst és azt hiszem kisebesedhetett a végbelem. egy idő után fokozódott a libidóm, aztán pedig a normálisnál alább esett és fura enyhén égő érzést tapasztaltam, (még most is, bár már nem annyira) továbbá maszturbálás közben a péniszem egy bizonyos "ponton" lelankad és szinte összezsugorodik aztán visszaáll a normálisra és. a heréim teljesen felszöknek. Az ejakulációt pedig neheziti valami 2s érzés ami olyan mint ha elmennék, de mégsem sikerül. Még annyit szerettem volna megtudni, hogy mivel sokat ülök lehet ez a kiváltója annak, hogy már jóideje kevesebb az ejakulátum? az utolsó pár lüktetésnél mint ha nem jönne ki a péniszemen és nem is spriccelek olyan messzire. Gyakori vizelési ingerem is van ami nehézkes, lassú folyású. Megpróbálkozzak a Saballo-val? Mint jó férfi is zavar ez de talán betegség állhat emögött, gondoltam megkérdem. :) Előre is köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a prosztatamasszázs, kevesebb ejakulátum, erekciós zavar témában

        Kedves Kérdező! Ahogy említettem volt, erős a gyanú, hogy a prosztata és környezete a probléma forrása. Keressen fel egy urológust! A végbele nem kisebesedett meg a masszázstól, ezt bizton állíthatom. A kevesebb ejakulátumnak két oka lehet, vagy lezáródtak a mirigykivezető csatornák, vagy a hólyag felé is távozik ondó, melyet az első vizeléskor kiürít. Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. október 28., 22:45; Megválaszolva: 2011. október 29., 23:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: