• Mitől csíp a péniszem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktor Úr/Nő Az utóbbi időben a a nagy WC után a péniszemen égő,csípő érzést érzek és ez sokszor akár estig is eltart. Mitől lehetséges ez?

        WEBBeteg szakértő válasza a prosztatagyulladás témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Panaszai a prosztata gyulladásos állapotára utalhatnak. Javaslom, keressen fel egy urológiai szakrendelést, ahol megfelelő kivizsgálás után megfelelő kezelést indítanak.

        Üdvözlettel:

         Dr. Kocsis István


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-18 10:48:14; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 20:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Prosztatagyulladásom van már vagy 4 éve.Tavaly nyár végén műtöttek hólyagnyakszűkületre ami sikertelen volt.Sajnos ugyanúgy megmaradtak a vizelési ingerek és most újabb műtét lesz a semmelweis egyetem urológiai klinikáján. A szerv már nem...