• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Férjem éjszakánként 4-5 ször jár vizelni, ezért elment prosztata vizsgálatra. Az orvos PSA tesztet csinált, de ennek csak 2 hét mulva lesz eredménye. A megállapítás pedig  prosztata túltengés, prosztata bizonytalan és ismeretlen viselkedésű daganata, cystosus hydrocele, krónikus prostatitis. Ennyi minden egy járóbetegvizsgálaton. Férjem csak rosszra gondol. Mit jelent ez? Várjuk a válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a prosztata témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Ami olyan ijesztő, az részben csak egy rutin adminisztrációs formula.
        Cystosus hydroce - here körül észlelt kis folyadék: ártalmatlan eltérés.
        Prosztata túltengés, krónikus prostatitis - együtt járnak,  negyvenöt év felett  szinte minden férfi leletére rá lehetne írni.
        Prosztata bizonytalan és ismeretlen viselkedésű daganata - erre szükség van, hogy az oep felé kellően alá legyen támasztva a  a PSA rendelés.
             Sajnos az orvosoktól a hatóságok egyre bonyolultabb és körülményesebb adminisztrációt követelnek meg, és ez olykor a betegeknek ijesztő.
        Tehát emiatt kár lenne aggódni.


        Üdvözlettel:

         Dr. Kocsis István

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-03 18:46:44; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 13:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Prosztatagyulladásom van már vagy 4 éve.Tavaly nyár végén műtöttek hólyagnyakszűkületre ami sikertelen volt.Sajnos ugyanúgy megmaradtak a vizelési ingerek és most újabb műtét lesz a semmelweis egyetem urológiai klinikáján. A szerv már nem...