• Aktus közben elfáradok és csödöt mondok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot kivánok.Dr! Volt régebben egy prosztata gyuladásom,amit antibiotikumal kezeltek+maszirozással.A második maszirozás után nem mentem el többet mert nagyon fájt.Iletve regisztráltam az oldalon és ön is azt írta ha fály akkor a gyogyszeres kezelésnél kell maradni és a maszirozást abakell hagyni.A mostani problémám az,hogy az uj barátnömel ki igen türelmes hozzám.Merevedés után egysszerüen elfáradok és oda van a férfiaságom.Engem ez nagyon zavar hisz nem ijen voltam.Arra is gondoltam,hogy tul hosszura nyujtom az elő játékot,vagy valami visszamaradt a prosztata gyuladásomból? Nincsenek vizeleti problémáim mint akkor.Kérem segitsen! volt már,hogy nem volt gond,de most van. Tisztelttel köszönöm válaszát, Sz L.

        Dr. Merth Gábor válasza a prosztatagyulladás, merevedési zavar témában

        Kedves Kérdező! Sajnos nem lehet egyértelmű választ adnom Önnek. Elképzelhető, hogy a prosztata gyulladása "jelez" ismét, de lehet, hogy párhuzamos problémák is felléptek. Ilyen lehet pl. a szívérrendszeri zavarok, lappangó cukorbetegség, hormonális bajok, gyógyszer-mellékhatás, stb. Mindezzel azt akarom mondani, hogy innen az internet túloldaláról konkrét tanácsot, vizsgálatok nélkül nem lehet, és nem is szabad mondani. Azt javaslom, vagy keresse fel volt urológusát, de mindenképpen egy urológus szakorvost, aki megvizsgálja, és ismerve már a mostani probléma forrását, kezeli azt! Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. december 10., 07:52; Megválaszolva: 2011. december 13., 12:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: