• Prosztatagyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Prosztata gyulladásom volt a panasz az hogy fálynak a heréim.Egy éve kezelik a prosztatám meggyogyult orvos mondta viszont a heréim nem annyira de még fájnak.Más orvosnál is voltam megnézték a vizeletembe a baktériumot nem találtak .Következö alkalommal prosztata masszáson voltam és levettek utánna valamit amit most tenyésztenekmert a doki azt mondta hogy nembiztos hogy a sima vizeletböl kilehet mutatni a baktériumot.Ha szedek valami gyogyszert pl:szumetrolint sokkal jobb de egy idő után visszatér.De mással is van már gond anemi életemmel ugy vettem észre hogy a sexuális vágy nagyon csökkent meg a merevedéssel is gond van az lenne a kérdésem hogy van e ehez a herefájáshoz köze a problémáknak.Mit lehetne tenni ez ellen? Válaszát előre is köszönöm. T. Zsolt

        Dr. Merth Gábor válasza a prosztatagyulladás, herefájdalom témában

        Kedves Kérdező! Tulajdon képen tünetei mind beleférnek a "krónikus prosztata gyulladás" betegség körébe. Ennek kezelése elég komplex, sok időt és türelmet igényel, rendszerességet és kitartást. Ha megvan a vizsgálat eredménye, feltétlenül menjen vissza, figyelmesen hallgassa végig a szakorvos kollégát, és amiket mond, kérem tartsa is be. Ha nem is azonnal, de a kezelést indulásához egy hónapra már látszania kell majd az eredményeknek! Jobbulást kívánok!


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. december 09., 21:39; Megválaszolva: 2011. december 13., 16:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: