• Prosztata probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép Napot Kívánok! A következőket tapasztalom magamon egy ideje (3-4 hete, volt egy kisebb megfázásom is ) Többször kell wc-re járnom,és heti 1-2 alkalommal éjszaka is fel kell kelnem elvégezni a kisdolgom,pedig nem fogyasztok több folyadékot! Kísérő tünetként tapasztalok néha a bal oldalamon alhas tájékon(a vakbél magasságában, csak baloldalon) és a bal here tájékán furcsa tompa,de enyhe fájdalmat! Előfordul néha vizelési inger is,és nem teljes vizelet ürítés! Hangsúlyozom, a tünetek nem állandóak, vannak napok amikor teljesen normális minden! Lehet prosztata vagy egyéb betegség előjele?Mit tegyek azonnal forduljak orvoshoz,szak orvoshoz? Vagy patikában beszerezhető gyógyszerekkel (prosztata gyógyszerre gondolok) próbálkozzak először? Minden esetre elkezdtem napi 2 kis kanál hidegen sajtolt tökmag olajat szedni! Minden jót Kívánok!Üdvözlettel, Gyula

        Dr. Merth Gábor válasza a prosztata témában

        Kedves Gyula! Igen erős a gyanú arra, hogy valamilyen húgyúti fertőzést szedhetett össze. Ez sem magától, sem "patikaszerektől" elmúlni nem fog (utóbbitól hol javuló, hol rosszabbodó hullámzó lefolyású kórképbe megy át a dolog). Mindenképpen keressen fel egy urológus szakorvost, mert a sikeres gyógyulásra annál nagyobb az esély, minél előbb elkezdik a kezelést! Jobbulást kívánva, tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. november 18., 18:38; Megválaszolva: 2011. november 21., 14:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: