• Egy valaszt szeretnek minnel hamarabb

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor ur/no egy fontos valaszt szeretnenk kapni onoktol.Dohanyozom 4 eve sajnos egy par ok miatt,eleg stresszes korszakot eltem tudom,hogy ehez meg fiatal vagyok.Eszrevettem,hogy 3 napja mikor egy kicsi levegom van a tudombe es kifujom a szamon keresztul a tudom bal oldalanal erzem hogy berezeg vagy zug(nemtudom pontosabban elmondani)Az egyik baratom mondta,hogy neki is volt ez a dohanyzas miatt,de egy honap elteltevel miutan abbahagyta elmult neki.Azt mondta,hogy ahogy lerakodik a tudore az a barna akarmi amiatt van ez.Kicsit megnyugodtam,de nemtudom mit hidjek.Lehet tudorak kezdete is?:| Voltam orvosnal is regebben kb egy eve nem volt semmi baj a tudommel,de neha legszomjam volt mert panik rohamom volt egy ideig amit kikezeltem.Kerem doktor ur/no adjon egy valaszt minnel hamarabb es remelem a valasz pozitiv lessz.Elore is koszonom szepen!

        Dr. Boros Miklós válasza a légzési zavar témában

        Tisztelt Kérdező! Bármilyen léguti panasz esetén az első teendő a dohányzás teljes elhagyása. A tünet oka léguti váladék lehet. Nem a tüdő daganatos betegségére kell gondolni ilyen tünetek esetén. A tartós dohányzás a légzőrendszert biztosan károsítani fogja.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. december 09., 00:11; Megválaszolva: 2011. december 13., 12:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: