• Fehérvérsejtek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        azt szeretnem kerdezni,hogy 7 eves kisfiunknak majus elejen csinaltak egy verveteli tesztet,es a feherversejtek szama 17 lett,laborertekek<4-10<,ez valami nagyon rosszat jelent?egyebb eredmeny jo lett,hatarerteken belul.eleg sok adrenalint kapott azelott kohogesre,es prednison nevu tablettat. egy masik kerdes>a mandulaja korul 2 nyirokcsomo meg van duzzadva,egy jo ideje,se nem no,se nem lohad.a velemenyet kerdeznem ezekkel kapcsolatban.koszonom

        Dr. Molnár Anna válasza a magas fehérvérsejt témában

        Kedves Kérdező! A 17 G/l-es fehérvérsejt számot zajló fertőzés, valamint az akkor kapott gyógyszerek magyarázhatják! Nyakon meglévő nyirokcsomók - melyek mérete fertőzés kapcsán növeszik, majd csökken - a védekező rendszerünk természetes résztvevői!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna

        Kérdés: 2011. július 07., 18:31; Megválaszolva: 2011. július 09., 12:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: