• Magánrendelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kivánok! Szeretném a segítségüket kérni abban, hogy a gyermekemet egy hematológiai magánrendelésre szeretném elvinni, és nem találok egyet sem! Tudnának ajánlani? Köszönöm

        Dr. Molnár Anna válasza a haematológia témában

        Kedves Édesanya! Valóban, gyermekhematológia szakrendelés általában intézményeken (kórház, klinika) belül működik. Ez azzal magyarázható, hogy adott esetben a speciális vizsgálatok mint pl. vérkenet, csontvelővizsgálat, speciális tumormarkerek levétele, képalkotó vizsgálatok csak erre specializálódott laboratóriumokban értékelhetőek, és az egyes vizsgálatok kivitelezéséhez (altatás, bódítás) fontos a intézeten belüli megfigyelés. Ezeken a szakrendeléseken nem kell tartani hosszú várakozási időtől, beutalóval pár napon belül fogadják a gyermekeket, sürgős esetben azonnal!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna

        Kérdés: 2010. július 27., 13:18; Megválaszolva: 2010. augusztus 19., 10:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: