• Fehérvérsejtszám megemelkedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném megtudni hogy a fehérvérsejtszámom 14,3 volt vérvételkor és a felső érték 11. Nagyon magas ez a szám és ha igen mitől lehetséges?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a laborlelet témában

        Csupán a lelet alapján nem szabad véleményt mondani. Oka lehet egy fertőzés, hematológiai ok. A véleményalkotáshoz a többi lelet, a kórtörténet is fontos. Mutassa meg a leletet a vizsgálatot elrendelő orvosnak.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 12., 11:41; Megválaszolva: 2010. július 12., 12:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: