• leukémia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        szeretném kérdezni hogy vérképből meglehet e valakinek mondani hogy leukémiás. Ahugom könyök mütét élötti labor  vizsgálatra ment kétszer megismételték neki de az utolsót nem is adták ki neki hanem telefonon értesitették hogy azonnal menjen le a házi orvosához. Régota vagyis honapok óta van hogyoknélkül belázasodik napokig köhög ésa nyirokcsomoi megduzzadnak.ez utalhate és a vérkép leukémiára? A vérvételre azt mondta a háziorvos hogy olyan kevés a fehérvérsejt száma hogy számolhatatlan  Köszönettel  Pók Istvánné

        WEBBeteg szakértő válasza a vérkép témában

        Kedves Érdeklődő!

        Egy egyszerű vérkép vizsgálat alapján esetleg felmerülhet a gyanú, hogy valakinek leukémiája van, de a biztos diagnózishoz számos kiegészítő vizsgálat - elsősorban csontvelői mintavétel - szükséges. A húgának a tünetei nagyon általános jellegűek, nem biztos, hogy komoly dolog áll a háttérben, de mindenképp célszerű a részletes kivizsgálásra elmenni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-18 17:35:23; Megválaszolva: 2010. május 18., 17:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: