• Hallójàratgyulladàs,ekcémàs hallójàratgyulladàs

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Àprilis vége óta küzdök fülfájàssal ;( kezeltek gombàra amire borsavporos befújást kaptam ,azután burow csìkkal amitől megfàjdult a fülem azután kaptam antibiotikummal kevert csìkokat amikre szintén nem reagáltam jól a fülcseppektől is intenzìvebb lett a fájdalom a fülemben , csináltattam tenyésztést ami kórokozót nem igazolt de gyér külső hallójárati flóràt igen erre kaptam elocomot ami szintén nem segìtett és most ott tartok,hogy az egész fülem fáj nedvedzik és màr a fülemen kívül is van ekcéma ,hólyag amire a bőrgyógyàsz kìvülre Travocortot és Betadint ìrt fel ,ezzel a fülem külső részét elkeztem kenegetni amitől még javulàst nem érzek, és a hallójáratom belülről nedvedzik fàj ,ég és màr nem tudom,hogy hova és kihez forduljak elkeseredésemben ,màr a munkàmból is kiesek ez miatt ;( Doktornő magànrendelését kerestem de nem talàltam ,esetleg lenne lehetőség arra,hogy Doktornő megvizsgáljon? Köszönettel egy bizakodó beteg! Krisztina

        Dr. Gerencsér Emőke válasza a ekzémás hallójáratgyulladás témában

        Kedves Krisztina! Levele szerint Önnek idült, " nedvedző" ekzémája van a hallójárat bőrén. Ez sajnos nagyon makacs gyulladás és valóban próbálkozni kell abban a reményben hátha az egyik - általában bevált - kezelés hatására meggyógyul.Fáj, váladékozik és sokszor kellemetlen szagú. Valamint csúnya.Valóban lehetett gombás felülfertőződése is.Ezért próbáltak szteroidos, meg gomba ellene, meg fertőtlenítő és szárító kezeléseket. Végleges, " tutti" megoldást nem tudok javasolni. Természetesen szívesen megnézem és megbeszéljük, hogy mit lehetne még tenni. Magánrendelésem nincs. De az OSEI-ben / Sportkórház/ szívesen megnézem. Beutaló nem kell, bárki jöhet, hétfőn-kedden-szerdán-pénteken rendelek 7.30-13.30 között. A kartonozóban kérhet konkrét időpontot is telefonon. Ha nincs időpontja, akkor várni kell - néha sokat, mert kiemelt, válogatott sportolók ellátása az elsődleges.- Mivel egy hete költöztünk új helyre / Karolina út és Diószegi út sarok, a régi Ortopéd Klinika épülete,ezért még nem jönnek " tömegesen" nem sportoló betegek, azaz nem kell sokat várni. üdvözlettel dr Gerencsér Emőke


        Dr. Gerencsér Emőke
        Fül-orr-gégész Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Gerencsér Emőke

        Kérdés: 2017. augusztus 27., 21:36; Megválaszolva: 2017. augusztus 28., 17:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: