• Hol van Pécsen belgyógyász endokrinológus?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr nő/úr! Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszolt. Azt szeretném kérdezni, hogy Pécsen hol találok belgyógyász endokrinológust? Várom mielőbbi válaszát! Zsanett

        WEBBeteg szakértő válasza a endokrinológus témában

        Kedves Hölgyem!

        Pécsen belgyógyász-endokrinológus Dr. Mezősi Emese, tudomásom szerint a Pécsi Egyetem Belgyógyászaton dolgozik.

        Üdvözlettel:

         
         
         
         
         
         


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász szakorvos szakértőnk Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2008-07-09 12:02:26; Megválaszolva: 2008. július 09., 12:02

        Tudjon meg többet: endokrinológus
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2015 januári uh-eredményem:Pajzsmirigy mindkét lebenye norm.nagyságú, bal lebenyben 4-5 jobb lebenyben kevesebb max.4,5mm-es éles szélű echo szegény képlet látszik, meszesedés nincs.Isthmus ép.nyálmirigyek szabályosak,ductus tágulat nincs,...
        Kedves Doktornő! A problémám néhány évvel korábban kezdődött, egy időre abbahagytam a fogamzásgátló tabletta szedését, majd újra kezdtem volna, ám számos tünet jelentkezett mellette. Itt sorolnám: enyhe depresszió, gyengeség, izületi...
        Tisztelt doktornő! Terhesség alatt göbös golyvat diagnosztizáltak nálam, a vérvétel során nem volt különösebb eltérés viszont fény derült az 5 göb jelenlétére, a biopszia korosat nem mutatott. Egy évre rá, novemberben voltam vérvételen...
        Üdv! Segitseget szeretnék kérni, 5 évvel ezelőtt megállapították mri vizsgálaton keresztül,hogy agyalapi mirigy jóindulatú pár, Talán egy milimeteres daganatom van, erre irtak fel egy gyógyszert Bromoctiplint. Két evvel ezelőtt az utolsó...
        Az utolsó labor eredményem a következő lett: THYR.(TSH):19.3 T3 :0.924 T4 :2.74 Szeretném megkérdezni össze függ-e a pajzs mirigy probléma ödémás lábbal?A lábujjaim zsibbadnak és a talpamban víz van a szövetek között a gyógytornász...
        Tisztelt Doktornő! Alacsony tesztoszteront mértek (7 nmol/l), jártam endokrinológusnál aki nebidot-t írt fel, 4 nap után jelentős javulást nem érzek. Jártam más ügyből kifolyólag urológus/andrológusnál aki azt mondta, hogy ez valószínű...
        Tisztelt Doktornő! Mellékelném labor eredményeimet.Nem túlzottan magas a TSH értékem:5.69 viszont erőteljes fáradékonyság alacsony pulzusszám s nagy mértékű hízást tapasztaltam.A helyi pajzsmirigy specialista azt mondta 10alatt nem ír fel...
        kb 10 éve szőrösödés alakult ki az arcomon.Családunkban nem volt ilyen.Az a kérdésem,hogy mit tegyek hogy megszünjön?.Hol borotválom.hol pedig csipeszt használok.Választ előre is köszönöm.
        Üdvözlöm doktornő! Olyan kérdésem lenne hogy a férjemmel mar lassan 6hónapja probálkozunk gyermekáldással sikertelenül.Nagyon nagy már a nyomás rajtunk hogy miért nem jön össze.Tudom nagy hátránybol indulunk mert 9évig szedtem a...
        Tisztelt Doktornő! A kérdésem az lenne, hogy melyik jódkészítmény típusnak van kedvezőbb biohasznosulása? 30 éves szabolcsi férfi vagyok, éppen egy pajzsmirigy műtét előtt állok, mert a jobb lebenyben kb. 3 cm hosszan több göb található...
        Tisztelt doktorno. 5 eve pajzsmirigy rak miatt teljes elatvolitas. Levothyroxin 125mg/nap. Az utobbi par honapban ujra elkezdtem hizni. A legutobbi vervetelkor minden normalis volt, most a TSH nagyon megemelkedett. Semmi mas nem tortent, mint hogy leszoktam...
        Tiszelt Doktornő? Van-e valamilyen komoly gond a pajzsmirigy működésemmel kapcsolatban? Ma voltam uh-n és mennem kell majd endokrinológiai szakrendelésre. Az uh leletemet csatolom.Válaszát előre is köszönöm! Anikó
        Tisztelt Doktornő! Az lenne a kérdésem, hogy pajzsmirigy túlműködésem volt. Ami kb. fél éve már nem igényel gyógyszeres kezelést, az értékeim jók. Perui kovaföldet lehet e szedni, mivel nem találok adatokat a jódtartalmáról, így nem...
        Kedves Doktor nő! Mindenféle vizsgálaton vagyok túl. Állandó szédülés miatt Koponya MR. ami negatív, nyaki MR. sérvesedés 3-5-6-os csigolyában, műtétet nem igényel, idegsebész szerint nem okozhat ilyen fokú, állandó szédülést! Gasztros...
        MEgjelent egy cikk miszerint aki pajzsmirigy beteg inkább ne foglalkozzon műkörömépítéssel, a sok vegyszer még jobban károsíthat az állapotán.EZ igaz?
        Kedves Doktornő ! 2011.03.-hónaptól van pajzsmirigy alul működésem ,amit a mai napig L-Thyroxin Henning 50mg-os tablettával kezelnek . A napokban derült ki hogy babát várok ,még nem voltam orvosnál ,de több tesztet csináltam és mind positiv...
        Tisztelt Doktornő! 7 hónapja jobboldali endocrin orbitophatiam van ,3 hónapja medrolt szedek, de a szemem állapota nem javul. Minden pajzsmirigy leletem negatív csak a TRAK 3,2 Ezen kívül a többi jó.Már a rendszeres napi fájdalom a szememben...
        Van egy 4 éves fiam csináltaknála pajzsmirigy vérvételt az első azt mutatta alulmüködése van most csináltak mégegyet erre a háziorvosunk csak anyit mondot hogy a tsh és a t3 az normális a t4 az egy kicsit magas a megegedetnél,és 2 hónap mulva...
        Tisztelt Doktornő! Megérkezett a citológiai leletem, és nem értem. Leírom mit írtak: Mikroszkópos leírás: Az LL jelű kenetekben véres, vékony colloid réteget is tartalmazó háttérben benignus follicularis hámsejtcsoportok között számos...
        Üdvözlöm! Olyanban szeretnék segítséget kérni, hogy ha nekem alulműködik a pajzsmirigyem (szedek rá 50-es L-thyroxint), most 2,09 az értékem és ma megállapítottak 6 hetes terhességet, akkor kell-e változtassak a gyógyszer adagolásán, fel...