• Mellkas égés és zsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Azzal kérdéssel fordulok önhöz hogy kb egy hete vettem észre hogy ég a mellkasom közepe és zsibbad illetve olyan érzés van a jobb karomba mintha tűvel szurkálnák néha elő fordul hogy a arcom és a bal karomban is érzem ezt a fájdalmat. Általában este de van amikor nappal is rám tör. A kérdésem az lenne hogy ez mi okozhatja? Milyen betegségre utal?

        Dr. Rákóczi Éva válasza a mellkasi fájdalom témában

        Tisztelt Uram! A mellkas égő érzése, ha köhögéssel jár, illetve fájdalommal, akkor kezdődő fertőzés jele lehet. A karzsibbadás és mellkasi fájdalom együtt utalhat szív eredetű megbetegedésre. A karzsibbadás oka lehet nyaki gerinc bántalom is. Mindezeket érdemes lenne belgyógyászati vizsgálat keretében kideríteni, mert mindegyikre van orvosi kezelési lehetőség.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2010. október 18., 21:38; Megválaszolva: 2010. október 23., 10:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó