• álterhesség.....

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő Harminc éves Bipoláris Zavarral küzdő nő vagyok immár 4 éve.Volt egy abourtuszom nem önként sajnos.Már van egy 11 éves nagylányom.Nagyon szeretnék gyereket és itt kezdődik a lényege kérdésemnek. Teljesen a terhesség tüneteit produkálom miközben tudom, hogy nem vagyok terhes. A hasam is nagyon megnőtt és ez olyan zavaró.Nem tudom mit csináljak????? Nem vagyok sovány de az ekkorra hasméret már túlzás. Sokat gondolkodtam mi lehet????? Mert belgyógyászatilag minden rendben van. Talán álterhesség?????? De nem akarok találgatni!!!!! De nagyon szégyellem magam a nagy hasam miattt, kérem ha tud segíteni nekem írjon.Rokkantnyugdíjjas vagyok és nem hiányzik, hogy rajtam nevessenek, hogy 2 évig hordok egy gyereket.Segítségét előre is köszönöm. Tisztelettel:Melinda.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a álterhesség témában

        Kedves Melinda! Az álterhességtől gyakrabban fordulnak elő emésztőszervi okok, melyek szintén okozhatják a has nagy mértékű növekedését, pl. levegőnyelés, nagy mértékű puffadás, de lehetnek olyan nőgyógyászati elváltozások is, melyek rohamosan nőnek, és a has méretének növekedését okozzák, például óriási ciszta. Egy hasi ultrahang javasolt mindenképp, keresse fel a háziorvosát!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 24., 20:49; Megválaszolva: 2010. augusztus 26., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: