• Leszázalékolás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném megkérdezni, ven e eélyem legalább 50%-os rokknatság megállapittatására a következők alapján: -bal szememmel születésem óta nem látok, a jobb szememre megállapittak elsődleges nyílt zúgú zöldhályogot, mely egyeleőre kezelés nem, de állandó ellenőrzést igényel, - j. o. combfej lateralis harmada fedeten, a fej szélén csontos felrakódás látható /fáj is/ -gerinccsigojámon szintén csontos felrakódás látható, a bal lbfejem valószínű sokszor ezek miatt zsibbad -arcidegzsábám van /nagyon tud fájni/ -sinusitis maxillaris chr i.u. -concha bullosa i.s. -bal oldali hypertrophias orrkagylók Adminisztrátorként dolgoztam ez év februárjáig, de a munkaviszonyom megszűnt.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a rokkantsági fok témában

        Tisztelt Kérdező! Egy bizottság dönt a rokkantsági fok megállapításáról. Az ő döntésük alapja az Ön gondozását végző szakorvosok véleménye a betegség jelenlegi állapotáról és a várható kimenetelről. Ezek alapján az Ön betegségeiről csak a diagnózisok alapján felelőtlenség lenne részemről a rokkantság fokáról nyilatkozni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 21., 18:15; Megválaszolva: 2010. július 23., 11:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: