• Bőrprobléma vagy egyéb?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt webbeteg orvosok.

        Egy furcsa kérdésem lenne. Nemrég tapasztaltam, hogy a borom egyes részein, leginkabb felkaron erződik, furcsa szaga van... Azért érdekes mert fürdés után is érződik és sose volt még ilyen. A szag nem büdös, de attol még kellemelen kicsit édeskés és hol erősebben hol kevésbé érződik... Talán valami bőrbetegségem lenne vagy az ételek miat jön ki.... olyat is halotam hogy a fűszeres ételektől jön ki egy jellegzetes szag este az emberből... dehát eddig is fűszeresen ettem és semmi baj nem volt. Meg hát fürdés után is mint mondtam jelen van..... Nincsenek se kiütések a bőrőmön se foltok se szokatlan elváltozások. Azon kívül h a hátam hámlik mert leégtem egyszer a napon. Kérem segitsenek ha tudnak.

        Előre is köszönöm válaszukat.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a szag témában

        Kedves Kérdező!

        Egyes ételek, italok, anyagcsere-betegségek, stb. okozhatnak olyan kémai anyagkiválást a bőrön, melynek jellegzetes szaga van. Tekintettel arra, hogy ez nem bőrgyógyászati probléma, azt javaslom, hogy a háziorvosától kérdezze meg, hogy mire utalhat ez érzett szag, esetleg ő a kivizsgálást iletően is tud megfeleéő információval szolgálni, mert fizikális vizsgálat során be tudja az adott szagot azonosítani.


        Dr. Koór Sándor
        urológus

        Dr. Koór Sándor

        Kérdés: 2010-06-07 13:33:42; Megválaszolva: 2010. június 07., 13:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: