• Pathológiás b élkokárda

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Közel 10 éve járok évente hasi ultrahangra Angiomiolipoma miatt. Ekkor a leleten a hasi belső szervekről kap az ember tájékoztatást. Itthon vettem észre, hogy egy olyan sor szerepel a leleten, amely eddig még nem szerepelt. A vizsgálatot végző doktornő nem említette, hogy az előzőekhez képest más is szerepel a leleten. Csak megnyugtatott, hogy ettől a 6 mm-es képlettől nagyobb bajom ne legyen az életben. A plusz mondat így szól. " Pathologiás bélkokárda,megnagyobbodott nyirokcsomó nem ábrázolódott." Kérdésem mit jelent ez a mondat. Köszönettel: Miklós Andrásné

        Dr. Plósz János válasza a hasi UH témában

        A mondat azt jelenti, hogy nem láttak sem nagyobb nyirokcsomót, sem olyan bélfal-eltérést, ami rosszindulatú folyamatra utalna.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2017. március 16., 18:25; Megválaszolva: 2017. március 17., 07:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: