• Proctitis Ulcerosa

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 2 évvel ezelőtt proctitis ulcerosát állapítottak meg nálam. Nem sokkal később megszületett a kisfiam. Szülés után maradt rajtam némi felesleg ezért rendszeresen elkezdtem futni. Minden masnap futok 40 perceket,amitől nagyon jól érzem magam. A problémám az lenne,hogy az utobbi időben kicsit felerősödtek a tüneteim és az aranyerem is kijött. Az egyik oldalon azt olvastam, hogy a futás nem tesz jót a proctitis ulcerosaban szenvedőknek. A kérdésem az lenne,hogy valóban nem tesz jót a futás illetve a rendszeres testmozgás? Előre is köszönöm! Beatrix

        Dr. Plósz János válasza a proctitis témában

        A túlzott fizikai megerőltetés nem tesz jót, de a rendszeres, fizikai állapotot javító testmozgásnak véleményem szerint csak jó hatása lehet (akár a provtitis akár az aranyeresség tekintetében).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2017. március 13., 14:29; Megválaszolva: 2017. március 14., 07:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        19.heti terhességi UH placenta érettsége 1. Kell aggódnom?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó