• Nyaki eltérés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! Nem tudom,hogy jó helyen érdeklődöm-e,hogy pontosan ez onkológiai dolog-e,amivel Önhöz fordulok.Egy jó ideje észre vettem ,hogy mikor felemelem mindkét karom,akkor a nyakam tövében a két oldalon,nem egyforma dudor jelentkezik.Voltam UH vizsgálaton,de ott semmi eltérést nem találtak,a nyirokcsomók és a pajzsmirigy is rendben volt.Mind ennek ellenére kicsit aggaszt a dolog,mert a bal oldalon majdnem 2-szer akkora dudor rajzolódik.Nem tudom esetleg nyaki gerinc kiegyenesedése, és ott lévő eltérések okozhatnak-e ilyen fajta elváltozást.Azt még szeretném elmondani,hogy válltáskát hordok,és azt mindig a bal oldalon tudom hordani,esetleg valamiféle izom megvasatagodása lehet ez a dolog? Köszönöm válaszát!

        Dr. Tóth Judit válasza a Nyaki duzzanat témában

        Kedves kérdező ! Feltehetően alkati dolog, lehet kicsit hízott és ez látható így. Nyaki ultrahang, vagy esetleg mellkas és nyaki Ct vizsgálat tehet végleg pontot a kérdés végére .


        Dr. Tóth Judit
        Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus

        Dr. Tóth Judit

        Kérdés: 2017. március 12., 18:50; Megválaszolva: 2017. március 16., 11:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: