• Aclasta infúzió mellékhatásai

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím! Oszteoporózis szakrendelésen Aclasta infúziót írtak fel. Egy fórumon nagyon sok rosszat hallottam a mellékhatásokról. Valaki még fulladás érzésről is beszámolt. Kissé félni kezdtem, hogy érdemes e ezzel a készítménnyel kezeltetnem magam? Valójában mennyire veszélyes ez a készítmény? Mennyire hatékony? A mellékhatások hány napig tarthatnak? Mire kell odafigyelni? Köszönettel: V.A.

        WEBBeteg szakértő válasza a csontritkulás témában

        Kedves Kérdező! Minden gyógyszernek van mellékhatása, de nem törvényszerű, hogy önnél is be fog következni. Amennyiben a kezelést javasolták, akkor igazolt csontritkulása van, melyet kezelni kell. Egy szem fájdalomcsillapítónak is lehetnek nem kívánt mellékhatási annál, aki arra érzékeny, ne ez alapján döntsön a kezelés elfogadásáról. Az Aclasta egy hatékony szer, ami nyilván indokolt is az ön állapotában.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. november 12., 18:54; Megválaszolva: 2010. november 17., 10:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: