• Felfekvésre valóban használ aDR Lukács által gyártott Kék krém

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Azt szeretném megkérdezni hogy használ-e a felfekvéses fekélyre a Kék krém,vagy mit tetszik ajánlani.Édesanyám 85 éves,és nagyon szeretnék segíteni rajta.Betegsége:Cukorbetegség,és 10 napja volt combnyaktörése,ami sebészetileg szépen javult,de a korházi 10 nap alatt 10 forintos nagyságu felfekvés keletkezett,annak ellenére hogy a korházba suduku krémet is vittem hogy ezt elkerűljük. Üdvözlettel:Tóth József

        Dr. Tóth Gyöngyi válasza a kék krém, felfekvés témában

        Tisztelt Kérdező! Ha már seb jelentkezett akkor recept nélkül is kapható Ialugen vagy gyógyszertári Ung.ad vulnera krémet javaslom, igaz a legjobb megoldás ha forgatják, nincs egy pont folyamatos nyomásnak kitéve, vagy alul van párnázva, esetleg középen üres kör alakú párnával.Megelőzésre nagyon jó a Sudocrem használata.


        Dr. Tóth Gyöngyi
        Bőrgyógyász-kozmetológus

        Dr. Tóth Gyöngyi

        Kérdés: 2011. december 06., 07:12; Megválaszolva: 2011. december 08., 12:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy