Málnakrém leves
Hozzávalók:
- Hozzávalók négy személy részére: 400 g málna
- 2 zacskó vaníliás cukor
- 1 zacskó puncs pudingpor
- 1 mokkáskanálnyi rumaroma
- 300 ml zsírszegény tej.
Elkészítés:
A málnát szűrőbe tesszük, és folyó víznél alaposan megmossuk. A málna felét egy tálban összetörjük. A pudingport csomómentesre keverjük a hideg tejjel, hozzáöntjük a málnához, ízesítjük a vaníliás cukorral és a rumaromával. 2 dl vízzel felhígítjuk, hozzáadjuk az egészben hagyott málnát, és hidegen tálaljuk. Tápérték egy adagban: Energia: 282 kcal, Szénhidrát: 62 g, Fehérje: 5 g, Zsír: 1,5 g.
Hasonló receptek
Fűszeres tonhalszeletek
Előétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Ropogós zöldségek
Előétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Édeshagymás lazac
Előétel, Közepes
Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes