Édeshagymás lazac

Ételtípus: Előétel Nehézség: Közepes

Diéta: Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 4 12 dkg - os lazacszelet
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 3 kis fej hagyma
  • vékony karikákra vágva
  • 1 evőkanál méz
  • 1/4 csésze rizsbor ecet
  • 1 evőkanál light
  • cukormentes sárgabarack befőtt

Elkészítés:

1. A sütőt 180 °C-ra melegítsük elő. 2. A lazacfiléket fektessük egy közepes méretű sütőpapírra és a sütőben 10-12 percig süssük. 3. Míg a lazac sül, az olajat felforrósítjuk egy közepes méretű teflonsütőben, hozzáadjuk a hagymát és 7-10 percig sütjük, amíg barnára nem pirul. 4. Egy kis tálkában összekeverjük a mézet, ecetet és a sárgabarackbefőttet. Ráöntjük a serpenyőben sülő hagymára és további két percig sütjük. Mikor kész a filékre merjük.

Hasonló receptek

Túrógolyók

Előétel, Könnyű

Csontritkulás, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Házi sajt 2.

Előétel, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Budwig-krém

Előétel, Könnyű

Epebetegség, Gluténmentes, Köszvény, Tojásmentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: