Töltött csirkemell
Hozzávalók:
- 3 paradicsom
- 4 közepes csirkemellfilé
- 5 dkg spenót
- 4 szelet nyers sonka
- őrölt bors
- só
Elkészítés:
A csirkemelleket folpackra terítjük és vékonyra veregetjük. A spenótot megtisztítjuk és 3 percig lobogó vízben főzzük, majd lecsöpögtetjük. A paradicsomokat meghámozzuk, belsejüket kikaparjuk, húsukat felszeleteljük.A csirkemelleket külön-külön alufóliára tesszük, sóval, borssal meghintjük, 1-1 szelet sonkával befedjük, majd rátesszük a spenótot. A paradicsomkockákkal megszórjuk és befűszerezzük, szorosan feltekerjük és alufóliába csomagoljuk. Gőzben puhára pároljuk. Levesszük róla az alufóliát, a húst felszeleteljük majd tálaljuk.
Hasonló receptek
Csirkemell Mérő módra
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sajtos joghurtos pulykaszeletek
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Cukormentes
Csirkegombóc
Húsétel, Könnyű
Cukormentes, Mogyorómentes, Tejmentes, Laktózmentes