Csirkegombóc
Hozzávalók:
- 30 dkg csirke comb vagy mell
- 1 tojás
- petrezselyem
- 2 evőkanál zabpehely
- só
Elkészítés:
A csirkehúst megfőzzük, majd ledaráljuk. Elkeverjük a tojással, és a többi hozzávalóval, majd gombócokat készítünk és forró vízben kifőzzük.,Adagonként:Energia: 195 kcal szénhidrát: 7g
Hasonló receptek
Májjal töltött tök tárkonyos mártással
Húsétel, Közepes
Vashiány, Mogyorómentes
Mozzarrelával töltött csirkemell, parajágyon
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Kefirben párolt ponty
Húsétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gyomorfekély, Gluténmentes