Norbis almás csirkemáj
Hozzávalók:
- 2 evőkanál citromlé
- 5 dkg edami sajt
- 5 dkg vaj
- 40 dkg hámozott zöldalma
- 50 dkg csirkemáj
Elkészítés:
Vágd a hámozott almát cikkekre. Az így kapott almaszeleteket a citromlével együtt margarinon megpárolod, majd a tűzről levéve egy tűzálló tálba teszed. Ezután a megmosott és lecsepegtetett csirkemájat pirítsd meg a serpenyőben visszamaradt vajban úgy, hogy közben majoránnával fűszerezed. A kész májat eztán a párolt almára teheted (öntsd rá a levét is!), szórj a tetejére reszelt sajtot és forró, 180 fokos sütőben süsd kábé 10-12 percig.
Hasonló receptek
Tonhal aszalt szilvával
Húsétel, Közepes
Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Ízletes borjúmáj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
fincsibe
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes