• Frissítettük Adatvédelmi Szabályzatunkat

    Szerző:
    WEBBeteg

    Fontos számunkra felhasználóink személyes adatainak védelme, ezért az Európai Unió adatvédelmi előírásaival összhangban a WEBBeteg is módosította szabályzatát. Válaszok a leggyakoribb kérdésekre.

    Hol ismerhetem meg az új adatvédelmi szabályzatot?

    A WEBBeteg friss adatvédelmi szabályzatát a következő linkre kattintva tudja elolvasni: WEBBeteg Adatvédelmi Szabályzat

    A tájékoztató folyamatosan elérhető a portál láblécéből, illetve külön felhívjuk rá a figyelmet új látogatók esetén, valamint minden olyan esetben, amikor látogatóink regisztráció során személyes adatokat adhatnak meg.

    Miért kell adatokat kezelnie a WEBBetegnek?

    Egy internetes portál működéséhez szinte elengedhetetlen a látogatói információk kezelése. Így képzelhető el a személyes szolgáltatások igénybevétele (pl. Orvos válaszol kérdezési lehetőség), a személyes értesítések és hírlevelek fogadása, a portál fejlesztése érdekében statisztikai adatokat elemeznek a WEBBeteg üzemeltetői, vagy lehetőséget biztosítanak személyre szabott hirdetések fogadására. Adatok rögzítése nélkül nem biztosíthatnánk speciális szolgáltatásokat, nem lenne információnk a WEBBeteg látogatóinak igényeiről, elvárásairól.

    Mit tartalmaz a tájékoztató?

    A friss adatvédelmi szabályzat részletesen ismerteti, hogy

    • milyen adatokat tárol látogatóiról a WEBBeteg,
    • milyen céllal és milyen időtartamra vonatkozik az adatkezelés,
    • kik, milyen szervezetek férhetnek hozzá látogatói adatokhoz,
    • hogyan kérheti adatai módosítását vagy törlését,
    • hova fordulhat probléma, panasz esetén.

    Mi változott az előző szabályzathoz képest?

    Az új adatvédelmi szabályzat a korábbiaknál részletesebben ismerteti a kezelt adatok körét, az adatkezelésre vonatkozó szabályokat és az Ön jogorvoslati lehetőségeit. Szabályozva lett az adatkezelés időtartama, ami azt jelenti, hogy bizonyos idő elteltével, amennyiben Ön már nem használja szolgáltatásainkat, automatikusan töröljük azokat.

    Az adatkezelés alapelve ugyanakkor változatlan: minden felhasználónak joga van rendelkeznie saját adatai tárolásáról és felhasználásáról, azaz saját döntése esetén bármikor kezdeményezheti személyes adatai törlését.

    Mit kell tennie?

    Amennyiben Ön tagja a WEBBeteg felhasználói adatbázisának és elfogadja az új adatvédelmi szabályzatot, nincs tennivalója. A továbbiakban az új szabályzatnak megfelelően kezeljük adatait.

    Amennyiben nem fogadja el szabályzatunkat vagy bármilyen okból kezdeményezni szeretné adatai teljes törlését, kérjük, jelezze a WEBBeteg munkatársai számára az [email protected] e-mail címen.

    Bármilyen további kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

    Legutóbb frissült:
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Kiurgó pulzus

    Kardioközpont

    Mindenképpen utána kell járni, milyen oka lehet a jelenségnek, majd kezelni.

    Diabétesz, inkontinencia

    B. M., szakfordító

    Összefüggés van a hólyag működészavara és a cukorbetegség között.

    Gyakran egészségügyi ellátásra szorul?

    Fél az esetleges kórházi fertőzésekről? Mi tudjuk, hogyan küzdheti le, ráadásul költségtérítést is kaphat. Önkénteseket keresünk, jelentkezzen!

    Hírlevél, amilyet mindig is szeretett volna

    Mit szólna egy olyan hírlevélhez, ami nem zaklatja Önt kéretlen információkkal, hanem Ön mondja meg, hogy miről szóljon és milyen gyakran érkezzen? A WEBBetegé mostantól ilyen. Ismerje meg, hogyan alakíthatja saját igényeihez hírlevelünket!

    A legolvasottabb egészségügyi Facebook posztok márciusban

    Márciusban is számos érdekes cikk és más tartalom jelent meg a WEBBeteg közösségi oldalán. Mutatjuk, melyek voltak azok, amelyek a legjobban érdekelték az olvasóinkat.

    A legolvasottabb egészségügyi Facebook posztok februárból

    Februárban is számos érdekes cikk és más tartalom jelent meg a WEBBeteg közösségi oldalán. Mutatjuk, melyek voltak azok, amelyek a legjobban érdekelték az olvasóinkat.

    Tavaszi nyereményeső a WEBBetegen!

    Válaszoljon három kérdésre és nyerjen Diagnoscan-es szűrőcsomagot vagy étrend-kiegészítő ajándékcsomagot!

    Az orvosi titoktartásról

    Alapelv, hogy az egészségügyi ellátásban keletkező összes adat a beteg tulajdona, felettük ő rendelkezik. Ez azonban nem abszolút érvényű: egyes esetekben a törvény kötelezővé teszi az adatszolgáltatást, akár a beteg tiltása ellenére is

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.