• Elevit szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorúr! Szeptembertől szeretnénk babát így most hagytam abba a fogamzásgátlót. Szedek folsavat napi 1 et és Elevitet.Az lenne a kérdésem hogy lehet az elevitet másnaponta szedni a folsav mellé vagy inkább mindennap szükséges? köszönettel Nóra

        Dr. Szalóczy Péter válasza a folsav, elevit témában

        Kedves Nóra! A napi fólsav mellé, ha egyébként jó kondícióban van, szedheti másnaponta is az Elevitet. De ha sikerült teherbe esni, térjen vissza ennek is a napi szedésére, és tartsa így majd a tejelése teljes időtartamában is.Sok sikert.


        Dr. Szalóczy Péter
        Nőgyógyász

        Dr. Szalóczy Péter
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2012. május 31., 07:56; Megválaszolva: 2012. június 01., 09:12

        Tudjon meg többet: folsav, elevit
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Egy nagy aggodalom miatt fordúlnék Önhöz. Két egészséges kislány anyukája vagyok. Férjemmel elérkezettnek láttuk az időt egy kistestvér érkezéséhez. Rákszűrő vizsgálaton is voltam, ami P1-es lett. Mivel minden...
        Tisztelt Doktor Úr! Sajnos esemény utáni tablettát kellett használnom(escapelle).A "baleset" után 3 órán belül bevettem.Egy hétre rá 2 napig tartó erős vérzés volt tapasztalható amit menstruációs fájdalmak kísértek,ez( "menstruáció") 13...