• Mellkasi szúrás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/Doktor úr! Olyan problémám van hogy a bal felemen mell felett szúr.álltalaba akkor mikor idegessebb vagyok akkor jelentkezik ami kisugároz a lapockámhoz.Orvosnál voltam vele ekg vérnyomás rendben.Van mikor erösebb szivdobbanást érzek.Ilyekor teljesen bepánikolok és teljesen halálfélelmem lessz.Az lenne a kérdésem hogy ez mind az ide miatt van van valami sziv betegség?Vagy pánikbetegség?Bejelentkeztem egy pszihologushoz is már nem tudom ezt is jol tettem e..Magne B6-ot szedek és valeriana relaxot.Ezel hogy ezt szedem nem csinálok semmi rosszot ugye??Köszönöm a válszat.Nagy Piroska

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Piroska! A szedett szerek nem károsak, jól tette, hogy elkezdte. A mellkasi probléma hátterében joggal felmerült pánikbetegség lehetősége, jól tette, hogy bejelentkezett a pszichológushoz, remélhetőleg a terápia és relaxációs megtanulása fog önnek segíteni. Ha nem javul, menjen vissza kontrollra a kezelőorvoshoz, ez esetben további vizsgálatok indokoltak.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 12., 21:23; Megválaszolva: 2011. május 14., 13:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: