• Szemem ugrál

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        KEDVES DR-NÖ! VISIN SZEMCSEPPET HASZNÁLOK,ÉS A BAL SZEMEMUGRÁL,MINT HA AZ IDEG RÁNGATNÁ MIÉRT ÉS MITŐL VAN EZ,MIT TEGYEK,HOGY MEGSZÜNJÖN????????????????????????????????????????????????????????? TISZTELETTEL ÉS KÖSZÖNETTEL ÁGNES KÉRNÉM SZÉPEN VÁLASZOLJON

        WEBBeteg szakértő válasza a szemugrálás témában

        Tisztelt kérdező!


        A finom izomrángatózás általában a fáradtság, fokozott megterheltség, felborult ionegyensúly esetén szokott előfordulni. Bő folyadék, vitamin, magnézium tartalmú tabletta, (esetleg banán) fogyasztása.
        A Visine csepp tartós használatával vigyázni kell, mert mellékhatásokat okozhat az érösszehúzó hatóanyaga miatt.

        Üdvözlettel: Dr. Papp Júlia, szemész



        Kedves Kérdezőnk!
        Kérjük, küldje el a WB szót a következő telefonszámra:

        06-90-642-541
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-06-23 09:18:59; Megválaszolva: 2009. június 23., 09:18

        Tudjon meg többet: szemugrálás

        Egészség? Betegség?

        Nézze meg a WEBBetegen!

        Ezt olvasta már?
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        jó napot! nemrég voltam szemészeten, és a leleten ez állt: státusz: Rfr mko mk tengelyben humapent tágítás után: +2.0 +2.0 Autorefr, u. V: +2.0 D = 1.0 +2.0 D + 0.25 cyl 35 = 1.0 Fundus: ép Lang teszt.: rendben Dg.: Astigmia Tekintettel...
        Tisztelt Doktornő! A felső szemhéjamon belül aftaszerű elváltozás keletkezett. Ön szerint milyen szemcseppel lehetne eltüntetni? Próbáltam ezüskoloiddal, de még jobban könnyezem és fáj a szemem. Válaszát előre is köszönöm.
        Tisztelt Doktornő! Szürke hályoggal műtöttek két hete műtét során be vérzett a szemem.Kérdésem a következő lenne: mikor múlik el a szememről piros és fekete színű.
        Tisztelt Doktornő! Kb. másfél hete arra lettem figyelmes,hogy a szivárványhártyám külső karima része megvastagodott, és a látóterem is beszűkült. Mitől lehet ez? Válaszát köszönöm előre is!
        Tisztelt doktornő! Első alkalommal kaptam ilyen diagnózis,, nagyon jól kezelt inzulinos cukorbeteg vagyok, évente járok szemészhez, a mostanin sajnos ez van... Cataracta átvilágitás finom hátsó kérgi homály D>S biomikroszkópos vizsg. ld....
        16 éves vagyok. Van egy kisebb fénytörési hibám, hypermetropia. Olvastam az interneten a témáról. Mindenhol az van írva, hogy a távollátás kinőhető. De nem találtam választ arra, hogy romlani is tud-e. (a szemem +1,5 mindkét oldalon, nincs...
        Tisztelt Doktor Nő! Már lassan egy hónapja minden nap érzem, hogy remeg a szemem. Korábban csak ritkábban fordult elő, mostanában viszont már szinte mindennap érzem, van amikor már reggel is ébredés után. Sajnos napi 8 órában számitógép...
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Gyerekkorom óta kancsal vagyok, a bal szemem kis mértékben befelé kancsalít. Régen rosszabb volt a helyzet, de engem így is nagyon zavar. Jobb szemem: +2,25 - 0,75, bal: +3,75 -0,75. Azt szeretném kérdezni, hogy 24 évesen...
        Tisztelt Doktornő! Multifokális szemüveget csináltattam,ugyanis számítógép előtt dolgozom egész nap (8-18-ig).az új szemüveggel homályosan látok a gép előtt -a monitort- állandóan mozgatom a fejem, hogy jobban lássam a számot és...
        Fiamnak ijen lett az egyik szeme, sajnos nincs Magyarországon, Németországban dolgozik,, Tud e valamit tenni, hogy ne kelljen hazajönnie,Csatolok egy képet róla
        A bal szemhéjam hámlik,1-2 napja Mit tegyek kihez fordulhatok személyesen talán bőrgyógyászhoz vagy szemészorvoshoz? a Tisztelt orvosnő előre is köszönöm szíves és segítő válaszát. üdvözlettel és tisztelettel.
        Jó napot dr. nő! Kisfiam most 2,5 éves. Erős dioptriás szemüveget viselő anyuka vagyok, (11-12), ezért minden félév-egy évben viszem a gyerekeimet a szemészeti vizsgálatra. Eddig ok, de most talált valamit, de a doki szerint semmiség. De ez...
        Üdvözletem. Gyerekkorom óta tompalátásom van, de eddig nem okozott problémát a munkavállalásom során. Ács-állványozó a szakmám, amire akkor meg is kaptam az alkalmasságit. Most lehetőségem lenne a Máv-nál közepvező ( műveztő) pozició...
        A bal szemem külső sarka már elég rég óta piros de nem fáj meg semmi, jól látok. Miért/ mitől lehet ez a pirosság?
        Tisztel Dr Hangyál Éva!2000-ben történt egy retina leválás a jobb szememen.nem mütötték meg a rizikófaktor miatt.a kérdésem lényege hogy fél szemmel lehet e targonca jogosítványt szerezni,vagy ha már meg van azt megtartani!hallottam olyanról...
        Tisztelt Doktornő! Mindkét szem szürkehályoggal lett műtve. Azt szeretném kérdezni, hogy műtét után egy évvel romolhat a látás, pl. távolra homályosodhat-e a látás élessége. Köszönettel, Zsuzsa
        Érdeklődni szeretnék,hogy könnycsatorna elzáródásra mit ajánlana? Válaszát előre is köszönöm
        Tisztelt Dr.nő! Kérném véleményét, az eset a következő. 53 éves ffi vagyok, gyerekkori cukorbeteg, 10 éves kortól.Inzulinnal kezelt, szemészetre fél évente járok ellenörzésre, mert az utóbbi egy évben többször volt szembevérzésem,...
        Kedves Doktornő! Január közepe óta, a bal szememben/szemem mögött izomláz szerű fájdalmat érzek, főleg akkor, ha becsukom és fekszek az ágyban, illetve ha felfelé nézek, vagy "forgatom" a szemgolyóm. Sokat ülök monitor előtt, de a...
        Üdvözlöm.Az lenne a kérdésem hogy napi 1-2 órát tévézek fekve ilyenkor a szemem mindig könnyezik.Nem vagyok szemüveges szerencsére jó a szemem nem dolgozom számítógépen ez már évek óta fennálló problémám.Miért van ez?Köszönöm...