• Prosztata problem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr úr/nő! Kétségbe vagyok esve mert háromszor voltam urológusnál, de nem igazán tudtak segiteni nekem. A problémám: Nehezen tudom tartani a merevedésem, a péniszem olyan mint ha kiszivták volna a vért (tudom milyen volt régebben és most nem olyan "telt") Nem élek tartós párkapcsolatban már régóta és egyébként sem voltam sokszor ágyban nővel, ezért arra gondoltam, hogy a sok gyors maszturbációtól is fennállhat az hogy csak erősebb ingerlésre izgulok fel. Eddig ez sem volt kül. probléma mert ha vártam 2-3 napot akkor nem számitott. De most ha elérem a merevedést, egyszer csak mint egy kötélszakadás lelankad. még ha kivánom is nem tudom csak nehezen felállitani. az orvosnál csak vizeletmintát vettek ami majdnem negativ volt és a doki felajánlotta, hogy felir viagrát :P (22 évesen) A prosztataváladékom is szinte elapadt és a libidóm se a régi. Szedek egy tesztoszteron növelő táplálékkiegészitőt a neve : Testo Stack, 3. napja, de még nagy változást nem tapasztaltam. Nagyon kérem mihamarabb segitsen mert már kiészülök és 2 hét múlva bevetésre kéne küldenem :) Nem vallhatok kudarcot! Köszönöm, hogy foglalkozott vele, szép napot!

        Dr. Merth Gábor válasza a erekciós zavar témában

        Kedves Kérdező! Uhh... Azt kell mondjam, annyi kérdésem lenne, és olyan vizsgálatokra kérdeznék rá az Ön esetében, amire ezen oldal nem alkalmas (-illetve Ön nem említette). Így azt javaslom keressen fel egy ANDROLÓGUS orvost környezetében (vagy engem, Budapesten). Megjegyzem nem feltétlen a prosztatájával lehet a gond, illetve nem szerencsés a hormon-kiegészítőkkel "játszani", felborítják az emberben a természetes egyensúlyt, és bizony hasonló dolgokat képesek művelni (ennyit látatlanban). Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. november 25., 13:00; Megválaszolva: 2011. november 28., 16:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: