• Térdműtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        201006.ban TEP.beültetés történt.3hónap után a csontok nagyon fájnak.A műtéti területen az izmok és a bőr érzéketlen.Ez még belefér a gyógyulási szakaszba?A járás nehézkes.Orvosi kontroll alkalmával nem találtak elváltozást.Nehézgépkezelőként dolgozhatok-e továbbra is?Aszfaltozás a munkakör,de kézzel irányítom a gépet,ami különböző testhelyzetet igényel.Emellett még inzulinos cukorbeteg vagyok,magas vérnyomás is van,amikre gyógyszert szedek.Várom válaszát ,köszönettel.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a munkaképesség témában

        Kedves Kérdező! A munkaképesség megítélésére vizsgálatok eredményeinek ismerete nélkül nem vagyunk hivatottak, olyan orvos fog tudni erről pontosabb felvilágosítást adni, aki személyesen ismeri önt és az ön állapotát, vagy a háziorvost vagy az üzemorvost kérdezze meg.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 27., 18:27; Megválaszolva: 2010. szeptember 29., 09:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: