• Vérsüllyedésem folyamatosan emelkedik

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        55 éves nő vagyok. 2005. óta a vérsüllyedésem folyamatosan emelkedik. Ez év januárjában 38, februárban 48, és a tegnapi laborlelet szerint 49. A serum koleszterin 7,61, LDL koleszterin 5,08. Tavaly év vége óta nagyon ideges vagyok munkahelyem miatt, szinte egy pillanatra sem mulik az idegességem, feszültségem. Most még a magas vésüllyedés miatt is ideges vagyok.  Az alábbi vizsgálatokon (góckutatáson) vagyok túl: orr-fül gége, fog, tüdő, mammográfia, nőgyógyászat, allergia, s az eredmény mindenhol negativ. Panaszaim: évek óta gyomorégés, az utóbbi időben fáradékonyság, és nagyon sokat alszom. Egy heti munka után, péntek éjszaka 12 órákat alszom.

        Kérdésem: mi lehet a magas vérsüllyedés oka, s hol folytassam tovább a vizsgálatokat?

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a vérsüllyedés témában

        Kedves Kérdező!

        Javasolt lenne még hasi, nyaki, kismedencei és nőgyógyászati ultrahang vizsgálat, ha eddig nem volt, illetve pajzsmiirgyhormonok-vizsgálata.Ha nem derül ki továbbra sem elváltozás, akkor szóba jön immunológiai szakrendelés felkeresése. Kérje háziorovsa segtíségét a további kivizsgálásban.



        Kérdés: 2010-04-30 11:47:05; Megválaszolva: 2010. április 30., 11:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: