• Ministroke vagy mi a szösz?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Felismert, kezelt hyperlipidemiam van, lipidilt szedek ra napi szinten. Par napja elkezdett zsibbadni a bal karom, mellkasi fajdalmaim vannak, faj a fejem. Ezek a tunetek hol eltunnek, hol megjelennek, akar valkazova is azota. Voltam a korzeti orvosnal, aki tudorontgenre kuldott, bar par hete voltam a szokasos, kotelezo tudoszuresen, ahol semmit nem talaltak. Mondvan errendszeri eredetu baj nem lehet, hiszen a legutobbi verkepem szerint minden fontos ertekem (koleszterin, triglicerid) jo, sportolok, amiota ket eve a betegseget felismertek dietazom, igaz a dohanyzas abbahagyasa egyelore tobb kudarc utan nem nagyon megy. Kerdesem: lehetnek-e ezek a tunetek ilyen idos korban valamilyen surgos ellatast igenylo betegseg tunetei, vagy szepen jelentkezzek be a jovo heten a rontgenre?

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Én javasolnék egy alapos bekgyógyászati vizsgálatot. Az, hogy a laborok rendben voltak, nem zárja ki azt, hogy ne legyen valamilyen organikus elváltozás. Felmerül a háttérben kardiológiai, mozgásszervi ok is, stb. ezért mindenképp szükséges lenne a kivizsgálás.Ha a panaszai fokozódnak vagy egyéb tünet, panasz is társul, szükség lehet természetesen sürgősségi ellátásra is, javaslom, hogy még a mai nap folyamán keresse fel a háziorvosát, ezt ő tudja objektíven megítélni, ha elvégez néhány alapvizsgálatot.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-04-30 11:25:09; Megválaszolva: 2010. április 30., 11:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: