• Ministroke vagy mi a szösz?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Felismert, kezelt hyperlipidemiam van, lipidilt szedek ra napi szinten. Par napja elkezdett zsibbadni a bal karom, mellkasi fajdalmaim vannak, faj a fejem. Ezek a tunetek hol eltunnek, hol megjelennek, akar valkazova is azota. Voltam a korzeti orvosnal, aki tudorontgenre kuldott, bar par hete voltam a szokasos, kotelezo tudoszuresen, ahol semmit nem talaltak. Mondvan errendszeri eredetu baj nem lehet, hiszen a legutobbi verkepem szerint minden fontos ertekem (koleszterin, triglicerid) jo, sportolok, amiota ket eve a betegseget felismertek dietazom, igaz a dohanyzas abbahagyasa egyelore tobb kudarc utan nem nagyon megy. Kerdesem: lehetnek-e ezek a tunetek ilyen idos korban valamilyen surgos ellatast igenylo betegseg tunetei, vagy szepen jelentkezzek be a jovo heten a rontgenre?

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Én javasolnék egy alapos bekgyógyászati vizsgálatot. Az, hogy a laborok rendben voltak, nem zárja ki azt, hogy ne legyen valamilyen organikus elváltozás. Felmerül a háttérben kardiológiai, mozgásszervi ok is, stb. ezért mindenképp szükséges lenne a kivizsgálás.Ha a panaszai fokozódnak vagy egyéb tünet, panasz is társul, szükség lehet természetesen sürgősségi ellátásra is, javaslom, hogy még a mai nap folyamán keresse fel a háziorvosát, ezt ő tudja objektíven megítélni, ha elvégez néhány alapvizsgálatot.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-04-30 11:25:09; Megválaszolva: 2010. április 30., 11:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...
        Tisztelt Doktor Úr! 18-éves kisfiam nevében érdeklődöm,állandó fáradsága,hajhullása és enerváltsága okán kértünk vér és vizelet vizsgálatot. Sajnos van négy kirívó érték ami aggaszt! Az első az 1mm/órás vérsejt süllyedés a...
        Tisztelt Doktor Úr! Felnőttkori pattanásosság miatt kerestem fel korábban kezelőorvosomat, majd pár hatástalan külsőleges kezelés után nőgyógyászom javaslatára hormonvizsgálatokra mentem. Ezt a mintát menstruáció előtti 7.napon kellett...