• Terhesen Egyiptomban?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! A feleségem 3 hetes terhes. Ez nemrég derült ki. Két különböző tesztet is elvégeztünk. Azt szeretnénk kérdezni, hogy kiutazhatunk-e így Egyiptomba, mert az út már be van fizetve, de úgy hallottuk, hogy el lehet kapni pl. hasmenést még akkor is, ha mi 5 csillagos szálodába megyünk. Önnek mi a véleménye? Kimehetünk, vagy inkább mondjuk le? Köszönjük a válaszát előre is!

        Dr. Tekse István válasza a Egyiptom témában

        Kedves Kérdező! Csak palackozott vizet szabad inni és meggondolni olyan ételek fogyasztását - pl. saláták - fogyasztását amit csapvízzel mostak meg. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2017. szeptember 11., 14:49; Megválaszolva: 2017. szeptember 20., 23:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: