• Bőrgyógy,pimafucort

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Úr/Hölgyem! Régebben elmentem egy bőrgyógyászhoz aki felírt nekem egy pimafucort kenőcsöt, hogy meddig használhatom nem kaptam utasítást... 18 napig kentem magam míg már a bőrömön azt vettem észre h a hajszálerek kitágultak "gyulladtak" és csúnya lett a bőröm irritálódott. A kédésem inkább az lenne, hogy nyugali állapotban eléggé "normális" a bőrfelszínem. De amint merev állapotba kerül máris elő jönnek a hajszál erek, gyulladt vagy irritál, nem tudom. a Kérdésem arra vonatkozik, hogy a bőr mennyi idő után újul meg? Van esély, hogy ugyanolyan legyen mint régen? Most Aloa verával kenegem, mert sok hidrratáló krém is irritációt vált ki, valamint nagyon kiszárít. Inkább amiatt aggódom, hogy ez örökké így marad? avagy elmúlhat és minden a "régi" lesz? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Tóth Gyöngyi válasza a bőrelváltozás témában

        Tisztelt Kérdező! A kérdésből sajnos nem derül ki, hogy milyen panaszokra kapta a krémet és hogy milyen területre használta azt. Sajnos így nehéz válaszolnom. A pimafucort kenőcs kb. 3 hetes használat után nem szokott maradandó károsodást okozni, az irritáció általában a kezelés abbahagyása után meg szokott szűnni. Javaslom keresse fel jelenlegi panaszával is bőrgyógyászát, akitől az ajánlott kenőcsöt kapta.


        Dr. Tóth Gyöngyi
        Bőrgyógyász-kozmetológus

        Dr. Tóth Gyöngyi

        Kérdés: 2011. augusztus 29., 11:01; Megválaszolva: 2011. szeptember 01., 17:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy